Ev Havalandırma Sistemleri

Ev havalandırma sistemleri amaç konfor havalandırması yapılmasıdır. İnsan yaşamını, sağlığını etkilemeyecek şartlı şekilde yapılan havalandırma sistemleridir. Alışveriş merkezlerinde, rezidans uygulamalarında taze hava şartlandırılarak ,nemi, sıcaklığı ,soğukluğu, kuruluğu mekanik sistemler aracılığıyla ayarlanır ve insan konforu gözetilerek istenilen ortam sağlanmış olur.

Ev tipi havalandırma sistemlerindeki uygulamalarımızda otoparklar, sığınaklar ve mutfaklar egzoz sistemleriyle tahliye edilirler. Otoparklarda günümüz şartlarında zorunlu olan havalandırma sistemlerinde araçların çalışması sonucu oluşan karbonmonoksit ve kurşun gibi zararlı maddeleri tahliye ederek ortamı normal şartlara gelmiş olur.

Herkes huzurlu bir ortamı ve sessizliği sever, bu yüzden havalandırma sistemlerindeki ses seviyelerini düşürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ev havalandırma sistemleri ve ısı geri kazanım sistemlerinde taze ve egzoz hava kanalları tüm ev boyunca uzanmaktadır ve bu yüzden fanların minimum ses seviyesinde çalışması son derece önemlidir. Bunu başarabilmek adına düşük ses seviyeli motor çözümleri üretmekteyiz.

Ayarlanabilir ev havalandırmasında iki fan (emiş ve egzoz) gün boyu kullanılır. Bu yüzden bu fanlar oldukça dirençli de olmalıdır.